CloudData

Onder de noemer CloudData ontwikkelt DenkData webtoepassingen, zoals websites of webshops. De toepassingen worden "in the cloud" dus op een webserver ontwikkeld. Degene die eigenaar wordt van het programma heeft niet alleen de volledige rechten maar ook gemakkelijke toegang tot de toepassing om daar naar eigen inzicht en behoefte veranderingen in door te voeren. Dergelijke ingrepen kunnen van elke computer met internetaansluiting worden uitgevoerd vanaf elke locatie. Dat kan desgewenst ook vanaf een tablet.  

Ruime keus in ontwerp

Er is keus uit een ruim scala aan ontwerpen toegespitst op het gewenste gebruik. Ontwerpen kunnen in goed overleg naar wens worden aangepast.

Solide partners

DenkData werkt voor deze dienstverlening samen met STRATO voor de hosting, met E-pages voor een up to date webshop ontwerp en met SKRILL - een van de grote Europese instellingen voor betalingsafwikkeling via internet - voor een veilige afwikkeling van betalingen in de webshop. De eigenaar heeft keuze uit betaling via Ideal of via een assortiment creditcards. 

Voor websites wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van CONTAO, een open scource content management systeem dat prettig te hanteren is door de eigenaar van de site. Onder het menu item LINKS vind je meer informatie over onze partners.

Enkele voorbeelden

Michele Tansella Award

De prijs is internationaal en tweejaarlijks en werd ingesteld ter herinnering aan professor Michele Tansella uit Verona. Op de site kunnen kandidaten zich aanmelden met gedetailleerde gegevens en tevens de gevraagde artikelen en referenties uploaden. In een besloten deel van de site kunnen juryleden de aanmeldingen inzien en van hun oordeel voorzien. De totaaluitkomst van deze beoordelingen wordt in een spreadsheet gepresenteerd t.b.v. de besluitvorming over de toekenning van de prijs. De verbinding met de site is versleuteld.

Boekhandel Perdu

Boekhandel Perdu is een door vrijwilligers gedreven boekhandel in het centrum van Amsterdam. Deze boekhandel heeft het grootste assortiment po√ęzie van Nederland en wilde dit gemakkelijk toegankelijk maken voor mensen die buiten Amsterdam wonen.

Frans en France

Frans en France is een particulier intitiatief voor cursussen Frans in een vakantie ambiance in Musseau in de Haute Marne in Frankrijk. Op een dagreis vanaf Utrecht kun je daar in een klein gezelschap professioneel de kennis van het Frans bijspijkeren.